Social 28 Mai 2015 13:48
Procurorii DIICOT au facut joi 12 perchezitii in Bucuresti si judetul Ialomita, la persoane care ar fi obligat mai multe tinere sa se prostitueze, printre zonele din Capitala controale de membrii gruparii fiind Lizeanu si strazile din apropierea Academiei de Politie.

Ancheta procurorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) vizeaza o grupare infractionala suspectata de trafic de minori si proxenetism, care actiona atat in Romania, cat si in Spania, relateaza MEDIAFAX.

Potrivit unor surse judiciare, tinerele, unele dintre ele minore, erau obligate sa stea pe strada si sa racoleze clienti, in zona Lizeanu, pe strazile din zona Academiei de Politie, precum si pe strazile Padina si Privighetorilor, din apropierea DN1 Bucuresti - Ploiesti, dar si in zona Scala din centrul Capitalei. Aceste zone erau controlate de membrii gruparii, care percepeau si o taxa intre 50 si 200 de lei de la fiecare prostituata care venea sa racoleze clienti. Sursele citate au precizat ca grupul a fost constituit in 2007, de Marioara Constantin, zisa Bistrita, si Gheorghita Iulian Ilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.