Social 26 Mai 2015 13:46
Avertizarea de ploi si vijelii a fost prelungita in jumatatea de nord a tarii pana miercuri seara, in restul teritoriului fiind posibile averse si intensificari de scurta durata ale vantului.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o noua informare de instabilitate atmosferica, valabila de marti la pranz pana miercuri, la ora 18.00.

Potrivit avertizarii, in zona Carpatilor Orientali, in Maramures si local in Transilvania si Crisana va ploua pana miercuri seara, iar cantitatile de apa vor depasi 20 de litri pe metru patrat si izolat 30-40 de litri pe metru patrat, scrie MEDIAFAX.

In restul teritoriului vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferica, care se va manifesta prin averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si posibil caderi de grindina. Administratia Nationala de Meteorologie emisese luni o informare de instabilitate atmosferica valabila pana marti, la ora 20.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.