Social 26 Mai 2015 12:36
Ambulatoriul Spitalului Judetean de Urgenta din Bacau a fost modernizat in urma unei investitii de aproape patru milioane de euro din fonduri europene, fiind reabilitata vechea cladire a policlinicii si fiind achizitionata aparatura ultramoderna pentru diagnostic.

Cei peste 300.000 de pacienti care trec, anual, pragul Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Bacau beneficiaza, incepand de luni, de noi conditii de investigatii medicale, odata cu modernizarea vechii cladiri a policlinicii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cu o investitie de 16,9 milioane de lei, suma provenind, in mare parte, de la Uniunea Europeana, cladirea Ambulatoriului a fost dotata si cu aparatura ultramoderna pentru diagnostic, in sectiile de Oftalmologie, Explorari functionale, Neurologie, Medicina interna si Gastroenterologie.

"Pentru noi, Ambulatoriul de specialitate reprezinta principala interfata a unitatii medicale cu pacientii care solicita serviciile noastre. Avand in vedere ca, anual, policlinica ofera servicii la peste 300.000 de persoane, aceasta trebuie sa ofere si un grad de confort ridicat, dar si servicii medicale pe masura", a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, managerul SJU Bacau, George Adrian Popa.

In afara zecilor de cabinete medicale de consultatie, ambulatoriul SJU Bacau are o sala de asteptare spatioasa si un ghiseu de informatii, urmand a fi implementat si un sistem de ticketing electronic prin care pacientii vor obtine numere de ordine pentru consultatii la cabinete.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.