Social 25 Mai 2015 10:28
Politistii fac, luni, opt perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, la locuintele mai multor persoane suspectate de evaziune in domeniul comertului cu electronice, echipamente electrice, jucarii si bunuri de uz casnic, prin care a fost produs un prejudiciu estimat la peste 100 de milioane de lei.

Politistii vor duce la audieri sapte persoane, pe numele carora au fost emise mandat de aducere, urmand ca anchetatorii sa decida daca in cazul acestora vor fi luate masuri preventive, relateaza MEDIAFAX.

In urma cercetarilor, anchetatorii au stabilit ca, in perioada 2012-2014, mai multe persoane ar fi importat marfuri provenite din China, pe care, prin intermediul unor societati comerciale de tip "fantoma", le-ar fi valorificat pe piata interna, fara a le evidentia in contabilitate si fara a declara la organele fiscale veniturile obtinute, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane.

Persoanele suspectate in acest caz au produs prin evaziune fiscala un prejudiciu estimat la 101.774.000 de lei. Perchezitiile sunt facute de politistii IPJ Ilfov, sub coordonarea procurorilor Parchetului Tribunalului Ilfov, actiunea fiind sprijinita de Departamentul de Informatii si Protectie Interna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.