Social 24 Mai 2015 12:30
Meteorologii au emis o informare meteo valabila pentru aproape toata tara, de ploi torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului cu aspect de vijelie si caderi de grindina. Informarea este valabila din aceasta seara, de la ora 21.00, pana maine la ora 9.00.
In noaptea de duminica spre luni (24/25 mai) in Banat, Oltenia, sudul Crisanei, sud-vestul Transilvaniei si in zonele montane aferente vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata, ce se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului cu aspect de vijelie si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 30...40 l/mp. Incepand de luni dupa-amiaza (25 mai) pana marti dimineata (26 mai), astfel de fenomene vor fi prezente in sudul, centrul, nord-vestul si nordul tarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.