Social 22 Mai 2015 13:35
Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, vineri, la sediul PNL, unde are loc sedinta de pregatire a Consiliului National, despre acuzatiile care i se aduc in dosarul lui Darius Valcov, ca ”daca un singur cuvant se adevereste, nu mai poate sa participe la astfel de sedinte”.
”Daca un singur cuvant se adevereste, va dati seama ca nu mai pot sa particip la astfel de sedinte”, a spus Blaga, intrebat cum va actiona daca acuzatiile aduse de Darius Valcov la adresa sa se adeveresc. Blaga a mai spus ca a trecut peste scandalul din partid legat de stenogramele de la Bihor si a anuntat ca in Cosiliul National de sambata, de la Pitesti, PNL va stabili tot planul pentru acest an si anul viitor. ”Mergem inainte”, a adaugat Blaga.

Copresedintele PNL a mai aratat ca PNL va stabili in sedinta de vineri tema motiunii de cenzura, iar data acesteia urmeaza sa fie stabilita in Consiliul National. Blaga a vorbit si despre modificarile la Statutul PNL, in privinta sanctiunilor care se impun pentru acei membri de partid care au probleme cu justitia, relateaza MEDIAFAX. Intrebat daca s-a stabilit cum se vor aplica aceste sanctiuni, si daca ele vor functina si retroactiv, Vasile Blaga a raspuns: Sunt doua curente: unii spun ca da, altii ca nu. Decidem maine”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.