Social 21 Mai 2015 17:46
Hotelierii de pe litoral si din Delta Dunarii au pregatit oferte speciale pentru minivacanta de Rusalii.

Potrivit unui comunicat al Asociatiei Litoral – Delta Dunarii, in functie de dotarile hotelului, pachetele de cazare pentru doua, trei sau patru nopti includ accesul gratuit la piscina, sauna sau fitness, organizarea unor seri cu muzica romaneasca sau greceasca, precum si petreceri speciale pentru copii, cu tombole si ateliere de creatie.

Astfel, in statiunea Mamaia, preturile pentru minivacanta de Rusalii pornesc de la 50 de lei de persoana pentru o noapte la un hotel de doua stele, 60 de lei de persoana pe noapte, cu mic dejun inclus, la hoteluri de trei stele, 130 lei de persoana pe noapte, cu mic dejun inclus, sau 150 de lei de persoana pe noapte, cu demipensiune si acces la piscina - la hoteluri de patru stele si 325 de lei de persoana pe noapte, cu demipensiune, acces la plaja, piscina, sala de fitness si loc de joaca pentru copii - la hotel de cinci stele, scrie MEDIAFAX.

In Eforie Nord, turistii care vor veni pe litoral in minivacanta de Rusalii vor plati 70 de lei pe noapte la hoteluri de trei stele, avand si micul dejun inclus, si 265 de lei de persoana pe noapte, demipensiune, spa si activitati pentru copii - la hoteluri de patru stele. In statiunea Venus, tarifele sunt de 81 de lei de persoana pe noapte la hotel de patru stele, avand micul dejun inclus, program artistic, piscina, fitness.

De asemenea, in localitatea Murighiol din judetul Tulcea la o pensiune de trei stele tariful este de 120 de lei de persoana pe noapte, cazare cu pensiune completa, iar in localitatea Crisan, tot in Tulcea, la o pensiune de patru stele pretul este de 370 lei de persoana pentru o noapte, cazare cu pensiune completa, in acest tarif fiind inclus si transferul de la Murighiol la Crisan, excursii pe canale si la Padurea Letea.

Citeste si:
Bilanț MAI pentru weekendul de Rusalii
Bilanț MAI pentru weekendul...

Totodata, in minivacanta de Rusalii turistii vor avea diverse posibilitati de agrement pe litoral, printre care o expozitie de flori si plante decorative la Mamaia, concerte la Zilele orasului Ovidiu, festival de etno-jazz de la Tulcea, intreceri sportive sau competitii de dans.

“In minivacanta de Rusalii continuam sa atragem turisti prin tarife atractive, programe si oferte speciale, conditii de cazare pentru toate bugetele si o serie bogata si atractiva de evenimente. Va fi o vara fierbinte, in care strategia noastra de dezvoltare a traficului turistic si de promovare a destinatiei ne va aduce o crestere a numarului de turisti pe care ii vom atrage in acest sezon pe litoralul romanesc si in Delta Dunarii”, a declarat presedintele Asociatiei Litoral – Delta Dunarii, Corina Martin, intr-un comunicat de presa.

Citeste si:
Aplicația mobilă SEA STATUS. La ce ajută și cum funcționează aceasta
Aplicația mobilă SEA STATUS....

Turistii care vin pe litoral vor putea face plimbari cu telegondola, coborari cu tiroliana pe plaja Modern din Constanta, vizite la muzee, croaziere pe Insula Ovidiu de pe lacul Siutghiol, pot petrece seri dobrogene la Nunta Zamfirei in Eforie Nord sau vor avea parte de degustari de vinuri la Murfatlar, zboruri de agrement la Tuzla, Jeep Safari la Cheile Dobrogei, excursii si tururi locale la manastiri si cetati din judet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.