Social 21 Mai 2015 12:21
Un barbat a murit carbonizat si doua femei au fost intoxicate cu fum, in urma unui incendiu produs, in noaptea de miercuri spre joi, intr-un bloc din municipiul Medias, judetul Sibiu, garsoniera unde a izbucnit focul fiind distrusa in totalitate.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, Bianca Sabau, un incendiu a izbucnit, in noaptea de miercuri spre joi, intr-o garsoniera de la primul etaj al unui bloc de pe strada Sondorilor din Medias.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, care, dupa stingerea incendiului, au gasit in locuinta respectiva un barbat de 53 de ani, carbonizat. De asemenea, doua femei din garsoniera de deasupra locuintei unde a izbucnit incendiul s-au intoxicat cu fum, scrie mediafax.

Femeile - in varsta de 50, respectiv 70 de ani - au primit ingrijiri medicale si au fost transportate la spital. In urma incendiului, garsoniera unde a izbucnit focul a ars in totalitate. Deocamdata, reprezentantii ISU Sibiu nu au precizat cauza izbucnirii incendiului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.