Social 20 Mai 2015 17:20
Legendarii calugari Shaolin Kung Fu vor prezenta publicului roman, pe 27 februarie 2016, la Sala Palatului din Bucuresti, cultura chineza, intr-un show care include exercitii fizice intense, executate de un grup de 14 maestri.

In manastirea lor din apropierea muntelui sfant Song Shan, budistii zen practica exercitii fizice si mentale la cele mai inalte niveluri corporale si spirituale, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

"Qi" - energia care inunda corpul uman - poate fi blocata si stimulata prin meditatie si tehnici de respiratie, astfel incat cei care stiu sa o controleze pot deveni imuni la durere si rani pentru scurt timp si o pot folosi pentru a accelera procesul de vindecare.

Show-ul, care va fi pus in scena la Sala Palatului, va consta in miscari fizice ce vor taia respiratia, executate de un grup de 14 calugari si maestri, condusi de maestrul templului in varsta de 75 de ani. Publicul va face cunostinta si va interactiona cu lumea secreta a filosofiei si a miturilor culturii chineze, a budistului zen si, in special, a energiei care da viata corpului uman, "Qi". Prin scene de o mare intensitate emotionala, calugarii vor face demonstratii uluitoare ale abilitatilor in kung fu si qi gong.

Calugarii Shaolin Kung Fu se afla in prezent intr-un turneu special prin care sarbatoresc 20 de ani de show-uri incredibile sustinute pe intreg mapamondul.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, la preturi care variaza in functie de categoria de loc: 245 de lei la VIP, 180 de lei la categoria I, 160 de lei la categoria 2, 100 de lei la categoria 3 si 80 de lei la categoria 4. Biletele pot fi achizitionate si online, de pe eventim.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.