Social 20 Mai 2015 12:45
In dupa amiaza zilei de marti, 19 mai 2015, in zona Splaiul Independentei, in dreptul Podului Izvor, s-a prabusit canalul colector, de sub carosabil. In urma prabusirii nu s-a inregistrat niciun accident.

Apa Nova Bucuresti a intervenit imediat cu echipe specializate si a demarat reparatiile pentru remedierea avariei.

Apa Nova Bucuresti a solicitat si a primit sprijinul Politiei Rutiere pentru intreruperea circulatiei in zona avariata, pentru a preintampina eventuale incidente si pentru a putea interveni in conditii optime, fara a pune in pericol viata cetatenilor. Mentionam ca adancimea lucrarii de interventie este de peste 4m.

Pe parcursul lucrarilor, care se estimeaza a se finaliza la sfarsitul saptamanii daca nu intervin alti factori necunoscuti inca, circulatia va fi deviata de pe Splaiul Independentei astfel: Splaiul Independentei - Strada Gutenberg - Strada Silfidelor – Bulevardul Regina Elisabeta si Splaiul Independentei - Strada Elie Radu - Bulevardul Regina Elisabeta.

Consumatorii nostri din zona nu vor fi in niciun fel afectati.

Reprezentantii Apa Nova Bucuresti sunt permanent la dispozitia consumatorilor pentru informatii suplimentare, prin apelarea numarului unic de urgenta 021.207.77.77.
Apa Nova Bucuresti regreta disconfortul creat soferilor si riveranilor si multumeste pentru sprijin Politiei Rutiere si Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.