Social 17 Mai 2015 15:15
Peste 6.000 de persone au vizitat, sambata noapte, Castelul Corvinilor din municipiul Hunedoara, unde au urmarit luptele dintre cavaleri, dansul domnitelor, au ascultat povestea domnitei Cristina ingropata la castel si s-au bucurat de un spectacol de lumini si muzica, organizate de Noaptea Muzeelor.

Cavalerii si domnitele au insufletit atomosfera la Castelul Corvinilor, la Noaptea Muzeelor, vizitatorii incepand sa vina de la ora 21.00. Oamenii au trecut vizitat salile castelului in timp ce domnitele dansau pe muzica medieval in curtea interioara a acestuia.

"La fiecare doua ore vizitatorii au avut parte de spectacole de lumini si muzica, iar intre ele cavalerii s-au luptat pentru domnite. Vizitatorii au urmarit si o lectie de istorie pe viu, povestea domnitei Cristina inmormintata in castel, pusa in scena de Ordinul cavalerilor de Hunedoara. Peste 6.000 de vizitatori au trecut pragul Castelului Corvinilor in Noaptea Muzeelor”, a declarat directorul Castelului Corvinilor din Hunedoara, Costin Tinca. Castelul Corvinilor a fost deschis vizitatorilor pana duminica dimineata, la ora 2.00, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.