Social 17 Mai 2015 13:00
Un barbat in varsta de 50 de ani a fost transportat, duminica dimineata, la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala, dupa ce a fost injunghiat la statia de metrou "Eroii Revolutiei", au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov.
Apelul la numarul de urgenta 112 semnala ca este vorba despre doua persoane injunghiate. Ajunsi la fata locului, paramedicii au gasit un singur barbat, care avea mai multe plagi produse prin injunghiere in abdomen, scrie MEDIAFAX. La statia de metrou "Eroii Revolutiei" din Capitala au fost trimise trei echipaje SMURD, au mai spus sursele citate.

Potrivit unor surse din Politie, incidentul a avut loc la ora 7.00, pe scarile de la metrou. Reprezentantii Spitalului Bagdasar Arseni au declarat ca starea pacientului este foarte grava, acesta fiind adus in stop cardio-respirator si resuscitat. Ulterior, pacientul a fost supus unei interventii chirurgicale. Barbatul are leziuni foarte grave la mai multe organe, fiindu-i sectionate colonul si duodenul. De asemenea, medicii suspecteaza o sectiune de aorta, prognosticul fiind rezervat. Agresorul se afla in custodia Politiei Metrou, el urmand sa fie preluat de reprezentantii Serviciului omoruri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.