Social 17 Mai 2015 12:00
Politia Romana efectueaza, duminica dimineata, 80 de perchezitii in Bucuresti, Giurgiu si Ilfov, la membrii unei grupari infractionale specializata in contrabanda cu tigari, 80 de persoane urmand sa fie aduse la audieri in acest dosar, potrivit unui comunicat de presa al IGPR.
Politistii specializati in investigarea criminalitatii economice fac, sub coordonarea Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR), 80 de perchezitii domiciliare, pe raza judetelor Giurgiu si Ilfov si in municipiul Bucuresti. Este vizata o grupare infractionala specializata in contrabanda cu tigari, sustin oficialii Politiei Romane. "Cercetarile au relevat faptul ca membrii gruparii introduceau in tara tigarile pe doua filiere: o parte prin partea de nord a tarii, din state non Uniunea Europeana (care erau vandute ulterior pe raza judetului Giurgiu), respectiv din Bulgaria, prin intermediul unei societati de curierat", conform sursei citate.

In urma perchezitiilor, 80 de persoane vor fi duse la sediul Inspectoratului de Politiei al Judetului Giurgiu, pentru audieri, scrie MEDIAFAX. La actiunea desfasurata sub coorodonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Giurgiu participa peste 350 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politiei al Judetului Giurgiu, impreuna cu luptatori SIAS din IGPR si politisti din Ilfov. Actiunea beneficiaza de suportul de specialitate al Directiei de Operatiuni Speciale din cadrul IGPR si al Departamentului de Informatii si Protectie Interna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.