Social 16 Mai 2015 11:03
Filme, piese de teatru, stand-up comedy si muzica live sunt pregatite pentru bucuresteni la "Gradina cu Filme", redeschisa de sambata in Piata Lahovari din Capitala, in curtea Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie.

Primaria Capitalei redeschide sambata, de la ora 21.00, Gradina cu Filme - Cinema & More, in curtea Centrului de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, din strada Lahovary nr 7. Gradina cu Filme va oferi spectatorilor seri dedicate filmului, cu proiectii de calitate precedate de dezbateri cu invitati din lumea cinematografiei, la care oamenii prezenti vor putea participa activ, dar si seri de stand-up comedy, cu muzica live si piese de teatru, scrie MEDIAFAX.

Lunea, martea, miercurea, de la ora 20.30, si duminica, de la ora 21.30, sunt rezervate filmelor de marca. Inaintea proiectiei de miercuri vor avea loc discutii libere despre lumea filmului, moderate de jurnalistul si criticul de film Ileana Birsan, alaturi de cineastii invitati. Actori, regizori si directori de imagine vor impartasi din experientele lor de pe platourile de filmare, isi vor spune parerile legate de productii de cinema si despre cum trebuie privit un film pentru a-l aprecia la adevarata sa valoare. Abordarea temelor va fi relaxata, amicala, iar publicul va fi invitat sa participe activ, sa intrebe, sa completeze sau sa-si expuna propriile pareri.

Joia si sambata, Teo, Vio, Costel si alti membri ai Clubului 99 vor sustine momente de stand-up comedy in Gradina cu Filme. Pe tot parcursul verii, de la ora 21.00. In fiecare vineri, de la ora 20.30, Gradina cu Filme va gazdui Electro Acoustic Garden, un proiect muzical inedit care va avea ca invitati solisti si trupe de top din Romania. In luna mai vor concerta trupele Urma, in 22 mai si OCS, in 29 mai.

Duminica este rezervata pieselor de teatru produse de Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale", care vor incepe la ora 20.00 si proiectiilor de film, de la ora 21.30. Spectacole precum "Amintiri" de Alexei Arbuzov, "Sylvia" de A.R. Gurnex si "Norman" de Alan Ayckbourn sunt primele dintr-un sir de productii care vor avea loc vara acesta la Gradina cu Filme.

Citeste si:
„Război Civil” iminent la cinema, din 12 aprilie
„Război Civil” iminent la...

Detalii despre program sunt postate pe paginile de Facebook: https://www.facebook.com/gradinacufilme?fref=ts si https://www.facebook.com/electroacousticgarden?fref=ts&ref=br_tf .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.