Social 15 Mai 2015 12:59
Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, a venit la DNA, vineri, fiind citat pentru a fi audiat in dosarul in care se fac cercetari pentru fapte de coruptie care ar fi fost comise in 2014.

Liberalul Sorin Frunzaverde a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in jurul orei 11.00, acesta refuzand sa faca declaratii privind dosarul in care a fost citat de catre procurori. Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin a fost citat de anchetatori la audieri in dosarul in care joi au fost facute perchezitii la biroul lui Frunzaverde de la CJ si la locuinta acestuia din municipiul Resita.

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin declara, pentru MEDIAFAX, ca a fost informat ca ancheta ar avea legatura cu turul al doilea al alegerilor prezidentiale. "Eu nu sunt in Resita, dar am aflat de la cei care fac perchezitiile ca sunt perchezitionat pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Nu mi-au spus mai mult la telefon. Nu m-au chemat sa vorbesc cu procurorii, am desemnat reprezentanti", a declarat corespondentului MEDIAFAX Sorin Frunzaverde.

Perchezitiile de joi au avut loc la doar doua zile dupa ce procurorii DNA au perchezitionat si biroul vicepresedintelui Consiliului Judetean Caras-Severin, Ionesie Gheorghioni, un apropiat al lui Sorin Frunzaverde. Ionesie Gheorghioni, acuzat de trafic de influenta, a fost arestat pentru 29 de zile, in urma unei decizii luate miercuri de judecatorii Tribunalului Timis, decizia putand fi contestata la Curtea de Apel Timisoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.