Social 15 Mai 2015 10:53
Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.
  • Sambata
Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, in cursul zilei local in jumatatea de nord a tarii, si pe arii restranse in rest, iar noaptea mai ales in sud si la munte. Izolat va cadea grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 10...15 l/mp. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 grade in depresiuni si 28 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 4 si 16 grade.
  • Duminica
Cerul va prezenta innorari mai accentuate dupa-amiaza si in prima parte a noptii, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Astfel de fenomene se vor semnala local in sud si la munte, pe arii restranse in sud-est si centru, si doar izolat in rest. Temperaturile maxime se vor incadra intre 19 si 28 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 4 si 15 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.