Social 13 Mai 2015 14:33
Ploi torentiale, descarcari electrice si vant vor fi, joi, in vestul, centrul si nordul tarii, precum si, local, in restul teritoriului, iar pe arii restranse va cadea grindina, potrivit unei informari transmise de Administratia Nationala de Meteorologie.
Instabilitatea atmosferica se va accentua joi, intre orele 07.00 si 23.00, in vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zonele montane si submontane, unde vor fi averse, frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, scrie MEDIAFAX.

Ploile vor avea si caracter torential, cantitatile de apa vor depasi local 15 litri pe metru patrat si izolat, mai ales in Maramures, Transilvania si zona de munte, 20-30 de litri pe metru patrat, iar pe arii restranse va cadea grindina. In restul teritoriului, instabilitatea atmosferica se va manifesta local, mai ales in orele serii, se arata in informarea transmisa de Administratia Nationala de Meteorologie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.