Social 12 Mai 2015 10:54
Procurorii fac, marti, perchezitii la Opera Nationala din Bucuresti, intr-un dosar in care ar fi vizat si directorul general Razvan Ioan Dinca, in legatura cu achizitii facute de institutie, potrivit unor surse judiciare, , care au precizat ca Dinca a fost dus pentru audieri la Politia Sector 1.

Sursele citate au precizat ca anchetatorii ridica documente din birouri de la Opera Nationala, referitoare la unele achizitii facute de institutie. In ancheta ar fi vizat si directorul Operei, Razvan Ioan Dinca, care ar urma sa dea declaratii in aceasta cauza, au precizat sursele citate. Potrivit acelorasi surse, Razvan Dinca ar fi fost dus de anchetatori la Politia Sector 1, pentru audieri.

Razvan Dinca este directorul Operei Nationale Bucuresti din decembrie 2012, cand a castigat concursul de proiecte de management organizat de Ministerul Culturii. In august 2006, el a fost numit director general al Teatrului National de Opereta "Ion Dacian" din Bucuresti, iar in 2007 a devenit director si manager de proiect al Festivalului International de Artele Spectacolului Muzical "Viata e Frumoasa!", scrie MEDIAFAX.

A regizat mai multe spectacole de teatru in tara si in Bucuresti. In perioada 2010-2012, Dinca a fost consilier al presedintelui-director general al Societatii Romane de Radiodifuziune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.