Social 7 Mai 2015 12:39
Mai multe statii de metrou vor gazdui evenimente reprezentative pentru cultura cate unei tari din Uniunea Europeana, vineri, cu ocazia Zilei Europei (9 mai), anunta Reprezentanta Comisiei Europene si Metrorex.

Vineri, in intervalul orar 10.00 - 19.00, cei care vor lua metrou vor avea posibilitatea de a cunoaste mai bine alte tari si alte obiceiuri, in 15 statii de metrou importante.

Pentru al doilea an la rand, pentru a celebra Ziua Europei, Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, impreuna cu Metrorex si 16 ambasade si institute culturale, reprezentand state membre ale Uniunii Europene, vor organiza evenimente pentru calatorii cu metroul, reunite sub denumirea "Metro Europe".

Evenimentele vor avea loc in urmatoarele statii Eroilor, Izvor, Piata Universitatii (pasaj), Piata Unirii (tronsoanele 1 si 2), Piata Romana, Piata Victoriei (tronsoanele 1 si 2), Grozavesti, Stefan cel Mare, Crangasi, Gara de Nord, Timpuri Noi, Aviatorilor si Pipera. Printre manifestari se numara: recitaluri muzicale, proiectii de videoclipuri, spectacole de dansuri traditionale sau de muzica mixata de DJ. In plus, un tren de metrou cu simbolurile europene va circula pe magistralele de metrou din Bucuresti, vineri si sambata, scrie MEDIAFAX.

Metro Europe face parte din seria de actiuni (co-)organizate de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania cu ocazia Zilei Europei. Ele includ Festivalul Filmului European (7-31 mai), Piata Statelor Membre in Parcul Cismigiu (9 mai), ONG Fest in Herastrau (8 - 10 mai) si multe altele, nu doar in Bucuresti, ci si in tara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.