Social 5 Mai 2015 11:27
Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, cercetat de procurorii DNA, care il acuza ca folosea Politia Locala pentru a-si urmari iubita, s-a intors, marti, la primarie, si a afirmat ca acum nu va face declaratii, adaugand ca sunt multe intrebari si va veni momentul in care va spune ”tot ce trebuie spus”.

"In acest moment este normal sa nu fac nicio declaratie. Stiu ca sunt multe intrebari si multe lucruri de spus, insa va veni momentul in care voi spune tot ce trebuie spus. In aceasta etapa sunt intr-o situatie in care nu pot face niciun fel de declaratii", a declarat, marti dimineata, primarul Gheorghe Nichita, citat de corespondentul MEDIAFAX. Marti este prima zi in care Nichita merge la primarie, dupa ce a fost retinut de procurorii DNA. Luni, primarul si-a luat o zi de concediu de odihna.

Procurorii DNA au dispus, vineri, inceperea actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a primarului Iasiului, Gheorghe Nichita, pentru instigare la folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii care nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, in forma continuata (cinci acte materiale), abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, acces ilegal la un sistem informatic si operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.