Social 5 Mai 2015 10:17
Procurorii DNA Suceava fac, marti, sapte perchezitii in sediul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Botosani, pentru a ridica documente, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2014-2015.
Directia Nationala Anticoruptie Suceava face cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2014-2015, se arata intr-un comunicat de presa al DNA. Procurorii fac, in acest dosar, sapte perchezitii in sediul unei institutii publice din municipiul Botosani, a precizat DNA.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca institutia publica este IPJ Botosani, de unde anchetatorii ridica mai multe documente. Sursele citate au precizat ca perchezitiile vizeaza doar ridicarea de documente, fara a fi implicate persoane care sa fie duse la audieri. Procurorii sunt sprijiniti in acest caz de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Botosani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.