Social 1 Mai 2015 10:52
Traficul rutier este intens in zona statiunilor montane de pe Valea Prahovei, mai ales ca pe DN1, dinspre Bucuresti, si incepuse sa se intensifice si pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, potrivit Centrului Infotrafic.

La aceasta ora (9:30), traficul rutier este intens pe DN1 Bucuresti - Brasov si pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane. Valorile de trafic sunt ridicate in zona statiunilor montane de pe Valea Prahovei, mai ales ca pe DN1, la intrarea in localitatea Comarnic, pe sensul de mers catre Brasov, capacitatea de circulatie este diminuata din cauza trecerii de la doua, la o banda de circulatie.

De aceea, pentru evitarea aglomeratiei pe DN1, pot fi utilizate urmatoarele variante alternative: catre Brasov - DN1A Ploiesti - Valenii de Munte - Cheia - Sacele; catre Sinaia - DN7 Bucuresti - Baldana, DN 71 Baldana - Targoviste - Fieni - Sinaia; catre zona Bran-Moeciu - A1 Bucuresti - Pitesti, DN73 Pitesti - Brasov. Si pe A2 Bucuresti - Constanta, traficul incepuse sa se intensifice, dupa ora 8.00.

Soferii trebuie sa stie ca pot achita taxa de pod de la Fetesti si in sistem electronic (prin SMS, de pe telefonul mobil, la numarul 7577) sau la oricare dintre benzinariile de pe autostrada. Ei pot trece liber prin statia de taxare, cu conditia ca taxa respectiva sa fie platita ulterior, pana a doua zi, la ora 24.00, scrie MEDIAFAX.

Centrul Infotrafic recomanda ca accesul catre autostrada din Bucuresti sa se faca prin zona Dristor si in continuare pe Bulevardul Theodor Pallady, deoarece aglomeratia se formeaza, de obicei, la intersectia Splaiul Independentei cu Soseaua de Centura (zona Popesti Leordeni, judetul Ilfov). "Le recomandam conducatorilor auto sa mareasca distanta in mers intre autovehicule si sa nu se angajeze in efectuarea unor manevre riscante in trafic, iar in situatia in care se formeaza coloane, cei care incheie o coloana care incetineste sau opreste brusc, sa puna in functiune luminile de avarie pentru a-i atentiona pe cei ce se apropie din spate sa opreasca in timp util", spun politistii de la Infotrafic.

Citeste si:
O constanțeancă, reținută de polițiști după ce și-a incendiat...
O constanțeancă, reținută de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.