Un numar de 11 persoane sunt perchezitionate, marti dimineata, de procurorii DIICOT, acestea fiind suspectate ca vindeau droguri in Centrul Vechi al Capitalei, dar si la diferite evenimente muzicale, potrivit unor surse judiciare.

Politistii si procurorii DIICOT au descins la opt adrese din sectoarele 1, 2 si 3 si au pus in aplicare 11 mandate de aducere, potrivit surselor judiciare. Conform surselor mentionate este vorba despre o actiune care priveste anihilarea unei grupari de traficanti de cannabis care detinea doua culturi ilegale, scrie MEDIAFAX.

"Cu ocazia perchezitiilor domiciliare a fost gasita si ridicata cantitatea de patru kilograme de cannabis si au fost depistate doua culturi indoor de cannabis, cu sisteme complete de intretinere, preparare, instalatii de iluminat, de filtrare a aerului, de umidificare, de irigare programata, de reflectare a luminii, de ermetizare si de incalzire", confom comunicatului de presa al DIICOT.

De asemenea, procurorii au ridicat 50 de grame de ciuperci halucinogene, 25 grame de MDMA cristale, 31.700 de lei, 750 de dolari si 870 de euro, cinci cantare folosite pentru portionarea drogurilor, precum si 15 telefoane mobile si 15 cartele SIM. Conform sursei citate, la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Bucuresti vor fi aduse, pentru a fi audiate, 11 persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.