Liderul PSD, Victor Ponta, si-a argumentat invitatia catre parlamentari, inclusiv PNL, la un eveniment dedicat caderii Guvernului Ungureanu in 2012, prin faptul ca este vorba de o realitate istorica ce nu poate fi contestata de liberali, adaugand ca "doar comunistii si nazistii au rescris istoria".

"Indiferent ca acum mai suntem sau nu mai suntem impreuna, e o realitate istorica cine a votat motiunea. nu poti sa spui acum, in 2015, ca nu ai votat. Eventual poate sa iasa o doamna sa spuna ca ii pare rau pentru ce a zis despre PDL, Predoiu si Ungureanu, ca acum sunt prieteni", a spus Ponta, referindu-se la copresedintele PNL, Alina Gorghiu. El a adaugat ca, personal, este "politicos si respectuos" la adresa celor care au votat motiunea si ca liberalii, aflati in prezent in opozitie, vor decide daca participa sau nu la evenimentul programat pentru luni pe aceasta tema. "Dar doar comunistii si nazistii au rescris istoria", a adaugat insa Ponta.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, i-a invitat pe toti parlamentarii care au votat, in urma cu trei ani, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ungureanu, a carui cadere a condus la instalarea Cabinetului USL, sa participe luni, la Palatul Parlamentului, la un eveniment dedicat acestui moment. Evenimentul are tema "3 ani de la inceputul sfarsitului regimului Basescu-MRU-Predoiu" si a fost programat pentru ora 18.00, se arata in anuntul transmis, duminica, de Ponta. "Impreuna, vom reaminti ce a insemnat schimbarea cursului Romaniei din punct de vedere economic si social!​", spune Ponta.

Fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca, in timp ce el si fostul premier Ungureanu au fost "ministri tehnocrati, sprijiniti politic de PNL si ulterior PDL", Victor Ponta a fost "unul dintre cei mai mediocri ministri politici" si "parte a regimului Basescu" si a calificat drept ”politica ieftina” evenimentul "3 ani de la inceputul sfarsitului regimului Basescu-MRU-Predoiu", care va fi organizat luni de PSD unde sunt invitati toti parlamentarii care au votat, in urma cu trei ani, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ungureanu.

La randul sau, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a postat pe Facebook un mesaj adresat actualei puteri, pe care o acuza ca in urma cu trei ani a ”trisat” pentu a castiga, a negociat cu ”lasii” si i-a ”cumparat pe cei slabi”, dupa care s-a ”infruptat lacom”.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.