RADET Bucuresti anunta, luni, intr-un comunicat de presa, incheierea sezonului de incalzire 2014-2015, avand in vedere evolutia temperaturilor exterioare din ultima perioada.
Astfel, incepand de luni, se va intrerupe permanent furnizarea energiei termice pentru incalzire catre consumatorii racordati la sistemul centralizat al Municipiului Bucuresti. "Masura a fost luata in conformitate cu prevederile articolului numarul 117 din Regulamentul pentru furnizarea si utilizarea energiei termice, care precizeaza ca 'oprirea incalzirii se face dupa trei zile consecutive in care temperatura medie a aerului exterior depaseste +10 °C, intre orele 18.00 – 6.00' ", conform comunicatului de presa

De la aceasta masura fac exceptie obiectivele speciale – spitale, crese, gradinite, sere – in cazul carora sistarea serviciilor de incalzire se va face la solicitarea scrisa a conducerii acestora, precizeaza reprezentantii RADET. Bucurestenii au la dispozitie numarul de telefon cu apelare gratuita din orice retea: Tel Verde - 0800.820.002, pentru a solicita institutii informatii suplimentare, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.