Doi barbati si-au pierdut viata si alti trei au fost raniti, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit frontal, in noaptea de vineri spre sambata, pe DN 79A, in judetul Arad, traficul fiind blocat pe aceasta sosea doua ore.

Accidentul a avut loc la intrarea in orasul aradean Chisineu-Cris, dinspre Ineu, pe DN 79A, unde soferul unui autoturism Opel a pierdut controlul volanului intr-o curba si s-a izbit pe contrasens un un autoturism BMW condus regulamentar.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Arad, Camelia Tuduce, in Opel se afla doar soferul, in timp ce in BMW se aflau patru barbati, doi decedand pe loc in urma impactului, respectiv sofrul, in varsta de 31 de ani si pasagerul din dreapta, de 26 de ani.

Ceilalti doi pasageri, aflati pe bancheta din spate, au suferit rani usoare. In urma impactului, soferul care ar fi vinovat de producerea accidentului, in varsta de 25 de ani, a fost ranit grav, fiind trasportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad. Ambele autoturisme au fost distruse, iar pentru scoaterea victimelor a fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare.

Circulatia pe soseaua care leaga orasele Chisineu-Cris si Ineu a fost blocata doua ore in urma accidentului, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.