Editura Trei va lansa, pe 29 aprilie, in libraria Carturesti-Verona din Bucuresti, colectia "Ce sa faci...", care cuprinde o serie de ghiduri prietenoase si educative pentru copii si cei care ii ingrijesc - parinti, bunici, educatori si psihologi, potivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Prin lansarea aceste noi colectii, Editura Trei isi propune sa raspunda la intrebarea "Cum ar fi sa existe cate o carte care sa ii ajute pe cei mici sa treaca peste cele mai sacaitoare probleme (de la insomnii si ingrijorari la ganduri negative si explozii de furie)?". Astfel, colectia de carticele interactive "Ce sa faci..." cuprinde o serie de ghiduri prietenoase si educative pentru copii si cei care ii ingrijesc pe acestia - parinti, bunici, educatori si psihologi.

Noua colectie va fi lansata pe 29 aprilie, de la ora 18.30, in libraria Carturesti-Verona din Bucuresti. La eveniment vor participa Anca (Munteanu) Ganciu, presedinte al Asociatiei Romane de Psihanaliza a Legaturilor de Grup si Familie "Enrique Pichon Riviere", si Daniela Neculai, educator la gradinita Erakinderland. Moderatorul evenimentului va fi Victor Popescu, redactor la Editura Trei.

In timpul lansarii, copiii participantilor la eveniment vor fi invitati, intr-un colt special din mansarda Librariei Carturesti-Verona, la o serie de jocuri si activitati propuse de Catalina Hetel, psihoterapeut, si Voicu Hetel, actor format in programul de educatie timpurie "Small Size", ambii activand la Teatrul din Podul Meu.

In 2007, Trei a devenit un grup editorial care include alte doua edituri: Pandora M, care publica "Funky Fiction" (o literatura contemporana cu si despre atitudini rebele, nonconformiste, provocatoare), si Lifestyle, ce publica volume care "amenajeaza" timpul liber si viata practica a cititorilor.
Printre colectiile grupului editorial Trei se numara: "Psihologie-Psihoterapie", "Psihologie practica", "Psihologia pentru toti", "Eroscop" si "Fiction Connection".

Citeste si:
Cum ne dau copiii lecții de viață?
Cum ne dau copiii lecții de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.