Procurorii DNA fac, miercuri, 21 de perchezitii, dintre care 19 la Consiliul Judetean Iasi, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie si fals.

Directia Nationala Anticoruptie arata, intr-un comunicat de presa, ca procurorii DNA Iasi fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie si a unor infractiuni de fals, comise in perioada 2013-2015.

Anchetatorii fac 21 de perchezitii in municipiul Iasi, dintre care 19 la sediul unei institutii publice, a precizat DNA.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca institutia publica unde au loc perchezitii este Consiliul Judetean Iasi. Potrivit surselor citate, faptele vizate in acest dosar sunt legate de modul de atribuire a unor contracte de achizitii publice. Procurorii DNA Iasi sunt sprijiniti in aceasta cauza de Serviciul Roman de Informatii si de Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.