Termometrele au indicat temperaturi de peste 24 de grade Celsius, in Capitala, duminica, in prima zi de Paste, sute de bucuresteni iesind in parcuri pentru a se relaxa.

In prima zi a sarbatorilor pascale vremea a fost foarte calda, fiind depasite valorile normale prognozate pentru aceasta perioada. De altfel, ziua de duminica a fost comparabila cu o zi de vara. Sute de bucuresteni au ales sa petreaca prima zi de Paste la aer liber, in parcurile din Capitala.

In Parcul Tineretului, de exemplu, zeci de persoane au iesit la picnic in zonele cu iarba verde. Ei si-au asezat paturile pe spatiile verzi si au venit la pachet cu produse traditionale pascale - oua, drob, cozonac sau pasca. Altii au adus chiar si oale cu ciorba de miel, pe care le-au consumat alaturi de prieteni si familie. De asemnea, o parte dintre bucurestenii care au iesit in parcuri au ales zonele special amenajate pentru gratare. Persoanele care au ales sa iasa in parcurile din Capitala au renuntat la hainele groase, inlocuind gecile si cizmele cu tricouri si chiar cu sandale, scrie MEDIAFAX.

Meteorologii au anuntat pentru zilele urmatoare ca vremea se va mentine calda pentru aceasta data in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in a doua parte a zilei, cand local in nordul si centrul tarii si cu totul izolat in rest vor fi averse si descarcari electrice. Desi valorile termice vor marca o scadere usoara, mai ales in nordul si centrul tarii, vremea se va mentine calda pentru aceasta data in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in a doua parte a zilei, cand local in nordul si centrul tarii si cu totul izolat in rest vor fi averse si descarcari electrice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.