Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.

  • Sambata
Vremea se va mentine frumoasa si va continua sa se incalzeasca, astfel ca valorile termice diurne vor deveni mai ridicate decat cele normale pentru a doua decada a lunii aprilie in toate regiunile. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 grade in Delta Dunarii si 22 de grade in Dealurile de Vest si in sud-vestul Transilvaniei, iar cele minime se vor incadra intre -1 si 11 grade, mai scazute in zonele depresionare pana spre -5 grade in cele ale Carpatilor Orientali. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Spre sfarsitul intervalului, izolat, in centrul tarii si in Subcarpatii Getici se va produce bruma.

  • Duminica
Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca devenind calda pentru aceasta perioada la nivelul intregii tari. Ziua, cerul va fi variabil in regiunile vestice si sud-vestice, iar noaptea mai ales in cele nordice si numai izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurta durata. In rest cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 24 de grade, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 2 si 10 grade, mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei.

Izolat se va forma bruma, iar in zonele joase de relief vor fi conditii de ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.