Social 8 Aprilie 2015 11:24
Politistii si procurorii DIICOT au confiscat, miercuri dimineata, aproximativ 70 de kilograme de cocaina neagra, la Timisoara, patru persoane de origine venezueleana, ridicate de anchetatori, urmand sa fie aduse la Bucuresti pentru audieri, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.
Potrivit surselor citate, transportul de cocaina trebuia sa treaca initial prin portul Constanta, dar dupa ce autoritatile judiciare germane au intrat pe firul operatiunii, traficantii au modificat traseul si drogurile au trecut prin vama Otopeni, de unde au fost duse mai departe la Timisoara, unde s-a facut captura. Drogurile, ascunse in corpuri de mobilier incarcate intr-un container, aveau ca destinatie finala Spania. Anchetatorii au folosit flexuri pentru a taia corpurile de mobilier si a recupera cocaina, scrie MEDIAFAX.

In urma operatiunii, anchetatorii au prins patru persoane de origine venezueleana, una dintre acestea fiind casatorita cu o romanca. Cei patru suspecti urmeaza sa fie dusi la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Structura Centrala din Bucuresti, pentru a fi audiati in legatura cu provenienta cocainei si filiera pentru care operau. Potrivit surselor citate, cocaina neagra este un drog foarte rar, pana in prezent anchetatorii neputand estima valoarea celor aproximativ 70 de kilograme de droguri capturate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.