Social 7 Aprilie 2015 18:05
Circulatia rutiera a fost deviata, marti, de la Nadlac spre Arad, de pe DN 7 pe autostrada A1, din cauza unei coloane de camioane care se intinde pe o distanta de 11 kilometri la iesirea din tara, automarfarele stationand pe sosea pentru controlul de la granita, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Politiei de Frontiera Arad, coloana de automarfare s-a format inca de luni, pentru ca in Ungaria a fost a doua zi de Paste si nu a fost permisa circulatia vehiculelor cu o capacitate de peste 7,5 tone, masura care este valabila in weekend si de sarbatorile legale.

Marti, coloana de camioane de marfa a ajuns la 11 kilometri in Romania, inainte de Vama Nadlac, iar Politia Rutiera a luat masuri pentru a evita blocarea circulatiei pe DN 7, inainte de orasul Nadlac. In acel loc, sute de camioane asteapta pe o banda a soselei pentru controlul de frontiera la intrarea in Ungaria. Astfel, traficul in ambele sensuri ar trebui sa se desfasoare pe singura banda ramasa libera, scrie MEDIAFAX.

"Pentru a se evita blocajele pe DN 7, circulatia dinspre Nadlac spre Arad a fost deviata pe autostrada A1", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene, Ovidiu Liber. Politia de frontiera a suplimentat personalul de control si se estimeaza ca in cursul serii situatia se va normaliza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.