Social 6 Aprilie 2015 10:20
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de vreme rea, valabila pana marti la ora 20.00. Se vor produce precipitatii insemnate cantitativ, ninsori la munte si intensificari ale vantului.

Avertizarea cod galben a fost emisa pentru judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Suceava, Neamt, Bacau, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Braila, Constanta, Tulcea, Galati si Vrancea, fiind valabila de luni, ora 15.00, pana marti, la ora 20.00.

In intervalul mentionat, in regiunile estice si sud-estice vor fi precipitatii sub forma de ploaie si trecator lapovita sau ninsoare, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de peste 50...60 km/h. Cantitatile de apa vor depasi local 20...25 l/mp, iar in judetele Galati, Braila, Tulcea si Constanta, pe arii restranse, 40...50 l/mp. In zona Carpatilor Orientali si Meridionali va ninge, se va depune strat nou de zapada si vor fi intervale in care ninsoarea va fi viscolita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.