Social 4 Aprilie 2015 14:21
Prima gama romaneasca de produse din ciocolata cu nume regal va fi lansata luni, la ora 16.30, la Palatul Elisabeta din Bucuresti, in prezenta principesei mostenitoare Margareta si a principelui Radu.
Astfel, vor fi prezentate, in premiera, ciocolata cu lapte "Alteta Sa Regala Principesa Margareta", ciocolata amaruie "Alteta Sa Regala Principele Radu", cu 55% cacao, precum si ciocolata amaruie "Castelul Peles", cu 75% cacao. Gama de tablete din ciocolata "Kandia Regal" este lansata de compania Kandia Dulce si marcheaza o incununare a celor 125 de ani de istorie comuna a Casei Regale a Romaniei si a primei fabrici de ciocolata din tara noastra, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Cu ocazia lansarii, vor sustine un recital de muzica clasica bursierii programului "Tinere Talente" desfasurat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei. De asemenea, la eveniment vor participa tineri si varstnici, beneficiari ai Centrului Comunitar "Generatii" al Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, precum si reprezentanti ai mediului de afaceri. Incepand din 30 noiembrie 2014, compania Kandia Dulce a devenit furnizor al Casei Regale a Romaniei, titlu acordat de Regele Mihai I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.