Social 3 Aprilie 2015 10:42
Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.

  • Sambata
Desi valorile termice vor marca o crestere usoara fata de ziua precedenta in cea mai mare parte a tarii, acestea se vor mentine in continuare sub mediile climatologice specifice acestei date. Cerul se va innora in majoritatea regiunilor si va ploua local, ziua mai ales in jumatatea de nord a tarii, iar noaptea in cea de vest. In Maramures si Transilvania, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare, iar la munte vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, in est si izolat in rest.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4...6 grade in nord-vest si centru si 13...14 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -6 si 4 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de bruma.

  • Duminica
Vremea va fi rece pentru aceasta data, chiar deosebit de rece in sud-vestul tarii, unde valorile termice vor fi in scadere fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil in nord-vest si mai mult noros in rest. Temporar va ploua, ziua mai ales in sud-vestul, centrul si nord-estul tarii, iar noaptea in jumatatea sud-estica a teritoriului si izolat in rest. La munte vor predomina ninsorile, iar in a doua parte a intervalului vor fi lapovite si ninsori, local, in estul Transilvaniei si in Moldova. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5...6 grade in Oltenia, Transilvania si nordul Moldovei si 13...14 grade in Baragan si Dobrogea, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 7 grade. Izolat, in nord-vest, vor fi conditii de bruma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.