Social 31 Martie 2015 11:39
Procurorii DNA fac, marti, perchezitii la Spitalul de Psihiatrie Socola intr-un dosar privind angajari ilegale si atribuirea unor contracte de achizitii, surse judiciare declarand pentru MEDIAFAX ca printre persoanele vizate ar fi si directorul economic al unitatii sanitare.

Potrivit DNA, perchezitiile de marti facute de catre procurorii anticoruptie din cadrul Serviciului Teritorial Iasi al Directiei la doua locatii din municipiul Iasi, din care una la sediul unei institutii publice, vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in anul 2014.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca una dintre perchezitii este facuta la Spitalul de Psihiatrie Socola, printre persoanele vizate fiind si directorul economic al institutiei medicale. In acest dosar, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Inspectoratului de Jandarmi Iasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.