Social 31 Martie 2015 10:05
Cafea, ceaiuri aromate, delicatese, dar si bijuterii din argint si pietre semipretioase vor putea fi cumparate, intre 2 si 11 aprilie, la Targul cadourilor de Pasti care se va desfasura la Sala Dalles din Capitala, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Astfel, de la cafea, ceaiuri aromate si delicatese si pana la bijuterii din argint, pietre semipretioase si de autor, fiecare vizitator al Targului cadourilor de Pasti de la Sala Dalles va gasi cate un dar pentru cei dragi.

Obiecte din ceramica si lemn pictat, precum si alte produse handmade vor fi expuse la standul artistilor plastici. Produsele apicole si terapeutice, dar si cosmeticele si produsele de make-up bio vor face parte din oferta adresata celor care au permanent in vedere ideea de viata sanatoasa. Imbracati in straie de sarbatoare, mesterii populari invitati la Targul cadourilor de Pasti vor impartasi vizitatorilor din tainele incondeierii oualelor si ale picturii icoanelor, cioplitului lemnului si confectionarii de podoabe, scrie MEDIAFAX.

Decoratiunile si cadourile inedite prezentate la Targul cadourilor de Pasti de la Sala Dalles si articolele de imbracaminte si accesoriile vor putea satisface cu siguranta si cele mai pretentioase gusturi. Nici cei mici nu vor fi neglijati, astfel ca jucarii dintre cele mai variate pot fi alese pentru a umple tolba iepurasului de Pasti.

La Targul cadourilor de Pasti, publicul se va putea intalni si cu invitati speciali, precum este Anca Alungulesei, care le va spune celor prezenti ca "sanatatea se invata", la atelierul de gatit Rawcoco, care va avea loc pe 4 aprilie, de la ora 14.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.