Social 30 Martie 2015 17:15
Sase pietoni au fost raniti, dintre care doi grav, luni, in Bucuresti, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul masinii si a lovit doua masini parcate care, in urma impactului, au ricosat pe trotuar, potrivit purtatorului de cuvant al Brigazii Rutiere, Andrei Codau.

Sase barbati au fost raniti, dintre care patru au fost transportati la spitalul Bagdasar Arseni, iar doi, care au suferit rani grave, au fost inrternati la Spitalul de Urgenta Floreasca, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile.

Accidentul a avut loc la intersectia Bulevardului Tineretului cu strada Trestiana, in apropiere de Parcul Oraselul Copiilor, scrie MEDIAFAX.

Politistii rutieri au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, iar soferul a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.