Social 29 Martie 2015 19:49
Afla cum va fi starea vremii luni si marti.
  • Luni
Valorile termice, in crestere fata de zilele precedente indeosebi in regiunile sud-estice, se vor situa in jurul mediilor climatologice ale sfarsitului de martie la nivelul intregii tari. Cerul va avea innorari temporare si va ploua in majoritatea zonelor, ziua in special in vest si nord-vest, iar noaptea cu precadere in centru si sud-est. In zona montana inalta precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si trecator ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, dar izolat si in restul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 9 si 18 grade, iar cele minime intre 2 si 8 grade.
  • Marti
In regiunile vestice, nordice si centrale vor fi innorari temporar accentuate si, indeosebi dupa orele amiezei, vor fi ploi, mai ales averse, iar cantitatile de apa vor depasi local 15 l/mp. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restranse ploi in general slabe, in prima parte a zilei si din nou noaptea. Indeosebi in zona inalta a Carpatilor Orientali se vor semnala si lapovita si ninsori. Vantul va avea intensificari temporare in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 grade in depresiuni si 18 grade in sud, iar cele minime se vor incadra intre 0 si 8 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.