Social 28 Martie 2015 14:42
Directoarea unei scoli din judetul Galati este acuzata ca a agresat doi elevi pe motiv ca acestia nu s-ar fi pregatit cum trebuie pentru ora de istorie la care fusese inspectie, insa cadrul didactic sustine ca acestia s-au lovit intre ei, Inspectoratul Scolar Judetean anuntand ca va face o ancheta.

Seful Inspectoratului Scolar Judetean Galati, Mioara Enache, a declarat ca luni la Scoala numarul 1 din localitatea Adam va fi declansata o ancheta dupa ce, vineri seara, reprezentantii ISJ au fost sesizati ca la unitatea de invatamant a avut loc un incident in care a fost implicata directoarea.

Potrivit primelor informatii detinute de conducerea ISJ Galati, parintii a doi elevi au acuzat-o pe directoarea scolii ca i-ar fi agresat pe copii pe motiv ca acestia nu s-ar fi pregatit cum trebuie pentru ora de istorie la care joi fusese inspectie, scrie MEDIAFAX.

Directoarea scolii a recunoscut ca vineri seara a avut loc un incident, insa nu i-a agresat pe elevi, ci doar ”s-a enervat” pentru ca acestia nu se pregatisera pentru ora de istorie, sustinand ca de fapt copiii s-au lovit intre ei.

"Indiferent de ceea ce se intampla, ca profesori nu avem voie sa ne enervam. Vom demara o ancheta luni la aceasta scoala pentru a stabili daca se confirma acuzatiile care i se aduc doamnei directoare. Vom vedea ce spun toate partile. In functiile de cele constatate vom lua masurile care se impun", a declarat inspectorul sef Mioara Enache.

In plus, conducerea ISJ Galati a aflat ca ar exista un conflict mai vechi intre directoarea scolii din localitatea Adam si cateva profesoare, lucrurile culminand cu acest incident.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.