Social 28 Martie 2015 14:12
Ministerul Afacerilor Externe anunta, intr-un comunicat, ca se alatura si in acest an campaniei Ora Pamantului (Earth Hour) si va stinge luminile din cladirile Centralei MAE si ale misiunilor diplomatice sambata, in intervalul 20.30 - 21.30 (ora locala).

De asemenea, toti angajatii MAE sunt incurajati sa faca acelasi gest si in locuintele personale.

Potrivit MEDIAFAX, Ministerul Afacerilor Externe ia parte astfel la campania care se deruleaza in acest an in 7.000 de orase din mai mult de 162 de tari, pentru a creste gradul de constientizare asupra problemelor generate de schimbarile climatice si asupra necesitatii protejarii mediului inconjurator.

Earth Hour a fost organizat pentru prima data de catre organizatia WWF-Australia in Sydney, pe 31 martie 2007, fiind brand inregistrat de organizatia WWF (World Wide Fund for Nature) la nivel global. Peste 2.2 milioane de oameni si 2000 de sedii de companii din Sydney au stins luminile pentru o ora in acea seara, ca semn al constientizarii problemei schimbarilor climatice. Implicarea oamenilor de pe tot globul a facut in doar cativa ani ca Earth Hour sa devina cel mai mare eveniment de mediu din istorie.

La editia 2014, peste 7.000 de orase din peste 162 de tari au stins lumina de Earth Hour.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.