Social 24 Martie 2015 09:47
Reduceri de pana la 80% la carti si figurine ale unor personaje SF & Fantasy, noutati editoriale din domeniul literaturii fantastice si lansari de carte dintre cele mai interesante sunt doar cateva dintre ofertele pregatite de organizatori la targul de carte Final Frontier din Bucuresti.

Cea de-a patra editie a targului de carte SF & Fantasy "Final Frontier" va avea loc pe 28 si 29 martie, in intervarul orar 10.00 - 19.00, la Nexus Gamers Club din Bucuresti, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Potrivit organizatorilor, editurile au pregatit preturi cu pana la 80% mai mici (Nemira, Paladin-Art, Herg Benet, Millenium Books, Tritonic, Crux). De asemenea, reduceri vor fi la figurine ale unor personaje SF & Fantasy, iar, daca fanii acestui gen cumpara trei reviste de benzi desenate, primesc una gratis (The Walking Dead, Red Goblin si 101 figurine).

Totodata, la targul "Final Frontier" se gasesc unele dintre cele mai noi carti din domeniul fantastic, peste 100 de volume si filme la 5 lei, precum si jocuri pe console (Ps3, Wii, Xbox 360, Ps2). In plus, atelierul "Debuteaza in SF & Fantasy" se va desfasura pe 29 martie, intre orele 16.30 si 17.30. Atelierul este coordonat de Michael Haulica si Oliviu Craznic. Atelierul de benzi desenate pe tablete grafice, sustinut de Vlady (Alin Ivan), va avea loc pe 28 martie, de la 13.00 la 14.00.

La targ vor avea loc lansari de carte si discutii pe tema SF-ului romanesc, iar scriitorii vedeta ai editiei sunt Sebastian A Corn si Oliviu Craznic, se mai arata in comunicatul citat. Mai multe informatii se gasesc pe site-ul finalfrontier.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.