Social 21 Martie 2015 11:24
Sapte persoane au fost ranite intr-un accident produs, sambata dimineata, pe Drumul National 2, la Maracineni, judetul Buzau, dupa ce un microbuz cu pasageri s-a ciocnit cu un autoturism al carui sofer a virat la stanga fara sa se asigure, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Buzau, Vasile Prahoveanu, accidentul s-a produs pe DN 2 (E 85), la Maracineni, fiind implicate un microbuz cu 16+1 locuri, care facea curse regulate Bucuresti-Focsani si care acum circula dinspre Vrancea spre Capitala, si un autoturism, care circula din sens opus.

Din primele informatii reiese ca soferul autoturismului ar fi facut o manevra la stanga fara sa se asigure, moment in care a fost izbit de microbuz, al carui sofer nu a putut evita impactul. In urma accidentului, soferul autoturismului a ramas incarcerat, fiind nevoie de interventia echipajului de descarcerare al ISU Buzau pentru a-l salva. Alte sase persoane, din microbuz, au fost ranite in urma accidentului, toti cei sapte raniti fiind transportati la Spitalul Judetean Buzau, pentru ingrijiri medicale. Microbuzul a fost avariat in urma accidentului, astfel ca pasagerii care nu au fost raniti au fost preluati de un alt microbuz trimis de firma de transport, pentru a-si continua drumul spre Capitala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.