Social 16 Martie 2015 16:45
Ambasadorul Irlandei, Gerard Corr, este internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, cu traumatism cranio-cerebral, dupa ce a cazut si s-a lovit la cap, in zona unui restaurant din Sectorul 1 al Capitalei, au declarat luni surse medicale.

Potrivit surselor citate, ambasadorul Gerard Corr a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, dupa ce a cazut si s-a lovit la cap, la scurt timp dupa ce a iesit din restaurant, aflat pe strada Buzesti.

Potrivit unor martori, ambasadorul era insotit de alti doi barbati, iar la un moment dat, i s-a facut rau, la aproximativ 30 de metri de restaurant. Cei doi barbati care il insoteau l-au sprijinit sa nu cada si l-au intrebat daca se simte bine, el spunand ca si-a revenit. La scurt timp, ambasadorul a cazut si s-a lovit cu capul de asfalt, in timp ce se afla pe carosabil, pe o pista de biciclisti.

Martorii au declarat, pentru MEDIAFAX, ca in acel moment trecea prin zona o ambulanta, insa aceasta transporta un pacient cu suspiciune de infarct. Echipajul medical a solicitat insa o alta masina, cu medic, care a ajuns in cateva minute la fata locului. Cu un minut inainte de sosirea echipajului de la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a venit in zona si un echipaj de prim ajutor SMURD.

Echipajul de la ambulanta i-a acordat ambasadorului primele ingrijiri, apoi l-a transportat la spital.

Medicii de la Spitalul Floreasca au stabilit ca Gerard Corr a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, ambasadorul fiind supus de urgenta investigatiilor medicale, au precizat sursele citate. Martorii au mai spus ca ambasadorul Irlandei merge frecvent la acel restaurant, pentru a manca la pranz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.