Social 16 Martie 2015 11:44
Fostii membri ai Comisiei Centrale de Despagubiri din ANRP in perioada 2009-2011, dar si evaluatori si beneficiari ai unor retrocedari vizate in noul dosar deschis de Directia Nationala Anticoruptie urmeaza sa fie audiati, au declarat, luni, surse judiciare.

Potrivit surselor citate, la Directia Nationala Anticoruptie vor fi aduse cu mandat sau vor fi citate sa se prezinte toate persoanele care, in perioada 2009-2011, au fost membri ai Comisiei Centrale de Despagubiri din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, urmeaza sa dea declaratii in noul dosar deschis la DNA persoane care au facut evaluarile in vederea retrocedarii unor imobile in cazul carora exista suspiciuni de supraevaluare cu peste 20 la suta a valorii de despagubire stabilite initial, au precizat sursele citate.

La DNA au fost adusi cu mandat, luni dimineata, seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, si deputatul PNL Theodor Catalin Nicolescu, vicepresedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor.

Citeste si: Horia Georgescu, adus cu mandat la DNA! Seful ANI, suspectat de abuz in serviciu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.