Social 13 Martie 2015 16:38
Afla ce regiuni vor fi afectate de ploi sambata si duminica.

  • Sambata
In regiunile sudice nebulozitatea se va acentua treptat si mai ales seara si noaptea va ploua in Oltenia, Muntenia si doar izolat in Dobrogea. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar ploile vor cadea pe arii restranse. In zona de munte vor predomina ninsorile, iar la inceputul intervalului, precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare vor mai fi posibile si in extremitatea nordica a tarii. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Baragan, Dobrogea si pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 14 grade, iar cele minime se vor incadra intre -2 si 6 grade. Pe arii restranse, dimineata si noaptea, va fi ceata.

  • Duminica
In sudul si in estul tarii cerul va fi mai mult noros si indeosebi in prima parte a intervalului local va ploua slab sau va burnita. La munte precipitatiile vor fi mixte. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat ploi, in prima parte a zilei. Vantul va sufla slab si moderat, temporar cu intensificari, in Dobrogea, Muntenia, sudul Moldovei, al Banatului si la munte.

Temperaturile maxime, in crestere fata de ziua precedenta in regiunile intracarpatice, vor fi cuprinse la nivelul intregii tari intre 8 si 16 grade. Temperaturile minime se vor incadra intre -3 si 6 grade. Izolat, dimineata si noaptea, va fi ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.