Social 12 Martie 2015 11:40
Deputatul PSD Oana Niculescu Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, a fost adusa, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiata in dosarul in se fac perchezitii la Primaria Sectorului 5 si la locuinta primarului.

Oana Niculescu Mizil a venit la DNA in baza unui mandat de aducere.

La intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, Oana Mizil a fost intrebata in ce calitate a fost adusa la DNA, ea spunand: "Nu sunt suspecta. Doamne fereste!", scrie MEDIAFAX.

Referitor la faptul ca Vanghelie ar fi perceput comisioane pentru atribuirea de contracte, Oana Mizil a subliniat: "Nu are niciun comision, credeti-ma".

Surse apropiate anchetei au precizat ca edilul va fi adus si el la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat, in urma perchezitiilor care se desfasoara la locuinta acestuia si la alte opt adrese din Bucuresti si Ilfov, intr-un dosar instrumentat de DNA, privind atribuirea de contracte publice in mod ilegal.

Citeste si: Perchezitii la Primaria Sectorului 5 si la locuinta lui Vanghelie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.