Social 2 Martie 2015 11:35
Procurorii DNA Alba fac, luni, 11 perchezitii in Bucuresti si judetele Prahova, Cluj si Brasov, la sediile unor firme si la locuintele mai multor persoane suspectate de fraude cu fonduri europene si fapte de coruptie.

Directia Nationala Anticoruptie arata, intr-un comunicat de presa, ca se fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni indreptate impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene si a unor infractiuni de coruptie, fapte care ar fi fost comise in perioada 2011-2014.

"In cursul zilei de 02 martie 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 11 locatii situate in municipiul Bucuresti si in judetele Prahova, Cluj si Brasov, reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice", a precizat DNA, potrivit MEDIAFAX.

Procurorii sunt sprijiniti in acest caz de Serviciul Roman de Informatii si Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.