Cadouri frumoase, martisoare cu traditie, daruri de suflet pentru doamne si domnisoare sunt doar cateva dintre "ofertele" de la "Festivalul Primaverii", care se desfasoara de miercuri pana pe 8 martie, la Sala Dalles din Bucuresti.
La "Festivalul Primaverii" de la Sala Dalles se va afla si actrita Ioana Ginghina si atelierele sale de creatie MiniArt Show, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX. "Pentru ca ne dorim sa fim cat mai aproape de cei mici si sa ne bucuram de venirea martisorului, ne «mutam» la Sala Dalles pentru doua saptamani. Intr-un decor de poveste, vesel, va invitam sa ne bucuram impreuna de sosirea primaverii. Primele doua ateliere de martisor le vom tine acolo. Sambata, 28 februarie, de la ora 11.00, vom povesti despre venirea primaverii, ne vom juca cu diverse accesorii din care vom realiza cele mai frumoase martisoare, pe care sa le oferim apoi persoanelor dragi", a declarat Ioana Ginghina. Urmatorul atelier creativ va avea loc pe 1 martie, mai multe informatii fiind disponibile pe www.miniartshow.ro.

Cei care vor veni la targul de martisor "Festivalul Primaverii", in perioada 25 februarie - 8 martie, la Sala Dalles, vor gasi cadouri dintre cele mai diverse pentru cei dragi, precum ceaiuri aromate, aranjamente florale cu dichis, bijuterii, delicatese, cosmetice, produse bio de ingrijire, decoratiuni feng-shui, cristale Swarovski, se arata in comunicatul citat. Mai multe informatii se gasesc pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului, www.facebook.com/sala.dalles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.