Politistii vasluieni au intocmit, luni, dosar penal pe numele unei soferite de 45 de ani, din judetul Bacau, care a fost depistata cu o alcoolemie record, de 1,3 mg/litru alcool pur in aerul expirat, in urma unui accident provocat in centrul municipiului Vaslui.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, femeia circula pe bulevardul Stefan cel Mare, din municipiul Vaslui, cand, la un moment dat, a lovit un pilon de pe partea carosabila, care separa cele doua sensuri de mers, in conditiile in care in zona centrala a orasului se fac lucrari de reabilitare a soselei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

In urma impactului, soferita din judetul Bacau si-a spart radiatorul de la masina, astfel incat nu a mai putut sa-si continue deplasarea, motiv pentru care a fost gasita de catre politisti la locul accidentului.

"Intrucat emana halena alcoolica, conducatoarea auto a fost testata de politisti cu aparatul alcoolscop, care a indicat o valoare de 1,3 mg/litru alcool pur in aerul expirat. In consecinta, femeia a fost condusa la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, unde i s-au recoltat probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.

Politistii vasluieni au intocmit dosar penal pe numele femeii de 45 de ani pentru conducerea unui autovehicul de catre o persoana aflata sub influenta alcoolului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.